Casament

Si has arribat en aquesta secció , és perquè et cases ; així que enhorabona , FELICITATS !

Un dels millors records del vostre dia . són capturats a travès de la càmera de fotos . Us volem transmetre tranquilitat i confiança amb la nostra feina , i pogueu disfrutar del vostre dia.

Preboda

Moltes parelles decidiu fer-vos una sessió de fotos de preboda . Nosaltres us podem assessorar el vostre raconet preferit , íntim i especial . També és una manera de trencar el gel pel dia del vostra casament , em veureu treballar i ensenyant a cada instant les imatges què us estic fent . Us prometo què ens ho passarem bé , i els nervis del primer moment no existiràn al cap d’una estona. Això farà que sigueu naturals i oberts amb mi . Ah ! i si tens una mascota , per suposat pot sortir a les fotografies !!

Casament

Us faig un exmple :
Començarem fotografiant al núvi . No us possarem presses , quan arribem , us ajudarem a col.locar la roba i complements per fotografiar-los . Abans de vestir , si ets dels que es vol afeitar , et farem fotos com et poses de ben guapo pel teu dia .
La roba escollida , també hi seràn partíceps els pares/mares .

La núvia , encara que sigui la segona a fotografiar-se , haurà matinat molt d’hora per anar a la peluqueria , maquillatge , etc . Però us demanem sempre , que esmorzeu tranquilament , quan entrem per la porta , no tingueu pressa . Al contrari , volem transmetre tranquilitat i fer-vos costat col-locant els complements com el vostre preciós vestit què tan delicadament heu trïat durant molt de temps. I si fem esperar el núvi 5 minuts , no passarà res ; ets el seu amor i t’esperarà per dir el Sí , VULL !!

Després de la cerimònia , ens escaparem buscant un raconet recollit i íntim dels voltants del restaurant ; per captar aquest màgic moment de creuament de mirades , intercanvi de paraules , i jo mentrestant capturaré els vostres somriures i abraçades.

Us prometo què no us faré perdre molt de temps, per tal de què no us perdeu el pica-pica què us tenen preparat . Crec que a partir d’aquest moment , us sentiu més còmodes i més relaxats , és per això què heu de disfrutar del vostre dia acompanyats dels vostres familiars , amigues i amics que més estimeu .

Em coordino amb la responsable de sala , per marcar els «tempos» d’entrada al restaurant. Amb temps , organitzaré una fila on tots els convidats , es faràn les fotos amb vosaltres . Això ajudarà que cada familia un cop es faci la foto , passa a dins a la sala i estaràn sentats . D’aquesta manera tothom hi serà a dins esperant la vostra espectacular entrada a ritme de la música !

Capturarem els plats servits , moments de taula , des dels més petits als més grans.

Les sorpresses que us faràn , no hi faltaràn com les que tingueu vosaltres preparades per ells.

El moment del pastís , marcarà el final del dinar/sopar per donar pas al vostre ball nupcial i continuar amb el moment discoteca ballant els millors éxits musicals d’ahir i d’avui.

PostBoda

Si heu escollit la PostBoda , jo us recomano que no renteu el vostre vestit; perquè ho acabarem d’embrutar . No patiu que no farem bogeries , però hi han que són valents i volen originalitat en les fotos i ens atrevim a posar-nos a dins de l’aigua.

Realment , les imatges i els resultats són únics i especials.
Tendres mirades i somriures plens de felicitat.

També podem escapar-nos a la muntanya i buscar aquell moment de que el sol ens diu bona tarda , les postes de sol hi són presents.

Entrega

Us entregarem el material en una bonica caixa de fusta , acompanyada d’una petit trïa d’imatges impressions i totes les imatges emmagatzemades en un pendrive d’alta capacitat.

També podreu escollir entre diferents acabats d’àlbums , tant l’àlbum per vosaltres com els que volgueu regalar als vostres pares/mares i familiars. Escollireu les imatges i us farem una proposta de disseny , volem que sigui un àlbum al vostre gust amb les imatges escollides per vosaltres . Diferents acabats del paper com la portada de metacrilat o de pell.